Hi, ik ben Tijn.
Da's pas fijn.

Werk met mij en ik geef je wijn.

Ik hou ervan om organisaties & mensen te helpen om vraagstukken op een creatieve manier op te lossen. En ik hou er helemáál van als we daar allebei even vrolijk van worden. 

Ik ben een nuchtere, open-mindend Nijmegenaar met een voorliefde voor creativiteit in de meest uiteenlopende vormen. 

Van strategie & creatief concept tot branding en creatieve content. Fotografie, video, webdesign, muziek en meer.

What's in
the box?

Creativitijn 100%
Flexibilitijn 100%
Positivitijn 100%
De balk is altijd halfvol 50%
Ochtendmens 50%

Je vindt me ’t meest out of the box, maar er zit ook wel wat in. Met een Bachelor Communicatie en een bak ervaring op zak kan ik je op veel vlakken van dienst zijn. Een overzicht vind je op de aanbod pagina.

Ik heb inmiddels zo’n 10 jaar concrete werkervaring in de creatieve communicatie, waarbij ik in veel verschillende branches heb mogen opereren. Op het moment werk ik voornamelijk voor Papierfabriek Nijmegen, Stadseiland Stek, Stichting Zevenheuvelenloop & EKI. Een toffe nieuwe opdracht heb ik echter altijd oor naar =)

Muziekje
erbij?

Het oor wil tenslotte ook wat.

Ik draai nu zo’n 15 jaar plaatjes als uit de hand gelopen hobby. De laatste jaren met als voorkeur house muziek met invloeden uit wereldmuziek, jazz, soul en disco – maar ik kleur graag buiten de lijntjes 🙂

Hiernaast een aantal mixjes voor tijdens ’t werken, op ’t strand of een feestje. U vraagt. Wij draaien.

Koffietijd

Heel veel moois begint met een goede kop koffie. En omdat ik niet eens zo’n fanatieke koffiedrinker ben, is de keuze aan jou. Jij geeft je voorkeuren aan, ik maak de reservering. Deal?