Aanbod

Branding en marketing in alle soorten en maten; van strategie & creatief concept tot productie & uitvoering.

Creatieve communicatie is een wereld vol wonderen. Misschien zelfs nog wel méér dan de Efteling. Maar echt. 

In een maatschappij die ons ‘blessed’ met een dagelijkse stortvloed aan content, is creativiteit belangrijker dan ooit. Ik kan je helpen met het totaalplaatje; ik weet van alles wel wát. En zo niet, dan help ik je aan iemand die het wel weet. 

Skills

Waarmee kan ik jou helpen?

Copywriting

Pakkende teksten pakken mensen. Ik goochel graag met woorden. Soms een woordgrapje, altijd to the point en relevant voor je merk en doelgroep.

Fotografie

Portret fotografie, event fotografie, drone fotografie. Je ziet het plaatje wel voor je denk ik. Ik wel in ieder geval. Altijd. Beeldig toch?

Video

Belangrijker dan ooit om eruit te springen als merk is video. Van bedrijfsvideo tot aftermovie of volledige promotie campagne, ik help je er graag mee.

Design

Of het nou gaat om webdesign, logo & huisstijl, social content of drukwerk. Ik haal er plezier uit om jou van een herkenbare visuele identiteit te voorzien. 

Events

Ik hou wel van ’n feesie of ander mooi evenement. Met een bak ervaring in het organiseren van events op zak, kan ik best wat moois voor je opzetten.

Muziek

Een ongekende passie voor muziek en meer dan 10 jaar ervaring in de industrie. Plaatje maken, draaien, feestje geven. Ik vind ’t helemaal mooi.

Werkwijze

Fijn samenwerken doe ik zo:

Ieder merk-gerelateerd project begint met een goede analyse. Door in gesprek te gaan met jou en je medewerkers herken ik pijnpunten in je organisatie in no-time. Dit vormt het fundament voor al het (creatieve) advies dat ik daarna geef.

Ik help je met het maken van onderbouwde strategische keuzes, door goed naar je organisatie en diens stakeholders te kijken en luisteren. Deze strategie geeft richting aan al je marketing en communicatie, nu en in de toekomst.

Vervolgens ga ik aan de slag met een creatief concept dat bij jouw specifieke situatie past. Daarvoor schets ik altijd minimaal twee opties. 

Aan de hand van de analyse, strategie en het creatieve concept kies ik de juiste middelen en kanalen om je boodschap te verspreiden.

De uitvoering ofwel productie is m'n favoriete deel. Of je nou een website of huisstijl nodig hebt, fotografie of video: I'll be there for you. En anders help ik je alsnog.

Achteraf, maar indien nodig ook gaandeweg, evalueren we samen hoe het gaat. Ik kijk daarbij altijd met een scherpe blik naar je merk en organisatie. 

Klaar voor?
Klik dan op de koffiek(n)op.

Koffietijd

Heel veel moois begint met een goede kop koffie. En omdat ik niet eens zo’n fanatieke koffiedrinker ben, is de keuze aan jou. Jij geeft je voorkeuren aan, ik maak de reservering. Deal?